Dala-dubbeln

Var på daladubbeln i helgen, vi skulle klä ut oss en dag och det här var min och Elins "dräkt"


-

glöm det som stod innan :D

Hemmakväll

Hejhej! Har precis tvättat bort sminket och satt på mig min onepiece och satte mig köket med zebra filten och ansiktsmasken som ska på snart. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt, sätta på en film och bara mysa. Här får ni några webbcambilder!
 
 

Händelsen igår

Hej på er.
Tänkte berätta en sak som hände igår, dethär är inget "tyck synd om mig" inlägg, det är inget STORT häller, men dethär är ju faktiskt en blogg så .. känner för att skriva. Men iaaallafall så skulle jag gå och borsta tänderna, så blir jag helt yr när jag skulle gå ut för dörren (blir yr lite då och då) så jag tänkte att jag stället mig och håller i dörren och blundar så kanske det går över, men nej, så föll jag bara ner, kände det inte själv. Landade på något vasst så har ett sår på ryggen, och när jag reser mig så har jag as ont i rumpan, så vaknade jag av att det gjorde ont och att pappa var påväg ner och ropade vad som hände. Lite läskigt faktiskt, kan ju hända vem som hälst så det var ju inget ovanligt. Men har aldrig svimmat tror jag :/, men sen fick jag dricka ett helt glas vatten, kanske hade druckit för lite, eller så var det mensen som gjorde så att jag svimmade, eller så reste jag mig för snabbt. Haha men det gick bra sen. Men så ni vet liksom.
fett snygga..

LUNCH & PLL

Jag är cool som lägger upp bild på min lunch. Haha när man är själv hemma och är lat så blir det rester från igår. Jättegott men ska inte prata om min mat hela inlägget haha!
Jag har kollat på 4 avsnitt av pretty little liars nu och fler blir det. Det var ett tag sen jag kollade så jag passar på att kolla nu. Jag har pluggat lite på franskan och engelskan ifall jag skulle f göra glostest fast jag ej var där. Ska kolla vidare nu, puss & kram.

 


Ont i huvudet och ont i magen :(

Hej på er! Det är tydligen bara jag som har bloggat idag, heheh forever alone?!?! men iallafall så kollar jag på X-factor med familjen. Har fått skit ont i huvudet och ont i magen, så jag ska fixa lite te och värma en vetekudde, ta en alvedon och dricka vitaminer.
 
UPDATE: blev inte forever alone längre, såg att emelie gjorde ett inlägg nyss, mihohoi

Beauty and a beat

Helloj!! Har ni sett Justin och Nicki Minajs musikvideo!?:) det är jättebra!! Här är lite bilder från den;D


True

 

Pannkakor

Tror nog att ni är väldigt nyfikna på hur mina pannkisar blev ellerhur? om inte så gör jag det endå men dom ser riktigt snygga ut.. goda var dom också! Ska inte skryta liksom hehehe!!! njut av dom härliga bilderna puss :D

Hello sweeties

HEJ!
Har kommit hem från skolan för någon timma sen, hade SO prov och Engelskatest, kändes ganska bra. Hann läsa lite innan lektionen så tror att SO:n kommer falla bra :D! Men hade inte tänkt att prata om mina prov.. haha. Nej utan nu har jag kommit hem och gjort pannkakor,GOTT :D ska snart upp och fixa tha room har jag lovat mamma, får se vad som händer resten av dagen sen.
 
 

Die in your arms ♥

/ Julia

Tjoho

Helloj!! Emelie här.. Slutade 12.30 idag:) vi slutar egentligen 15.10 men vi hade orienteringfriluftsdag så när man hade sprungit en bana fick man sluta;)oj roligt inlägg...


sesong 3 - PLL

Längtar grymt till att pretty little liars sesong 3an ska komma ut, vad tror ni kommer hända? vem tror ni är -A? :)
Tumblr_mbi0p8t8jn1r1evjyo1_500_large548489_442210375820685_586802205_n_largeTumblr_libzhdpds71qg6vd1o1_r1_500_large6958989c0dd111e2b83422000a1f9e4c_6_largeTumblr_m9kmdz1t7t1rekzfno1_500_largeTumblr_m9j1zobasb1qcazmxo4_250_large
förlåt för dom olika storlekarna på bilderna :/
 

Saker du inte visste om mig?

Jag är väldigt blyg när jag träffar nya människor, men när jag vart med den ett tag så babblar jag på.
 
Varje gång jag säger nått så tänker jag att det kanske låter dumt så jag måste alltid förklara hur jag menar osv.
 
Om någon har skrivigt till mig så kan jag inte inte svara, måste svara.
 
Jag kan överreagera på saker, blir as irriterad om folk är dryga och leker.. kan säga till er att det är bara ett minus.
Sen om någon slår/sparkar/puttar eller bara gör illa mig + leker starka och allt dom tror själva att dom är så farliga, dom är skit störande så ni kan sluta med det, ingen tycker ni är läskiga, keep calm and take a toy, puss.
 
När jag blir arg så gör jag som jag vill, jag tänker inte och jag bryr mig inte om vad jag gör, oftast skäms jag över det sen.
 
Oftast när jag ska säga något så tänker jag nej ska jag verkligen säga det, så ljudet jag får ut är typ, neops öpsdl dls pl sen baaaaa nej föressten.
 
Min lärare vill inte se att jag kan, så han ger mig ig istället -.-
 
 

Plugg

Pic_186378103_large
Ska sätta mig och plugga en snabbis. Orkar itne skriva efter varje sak jag ska göra (om det finnsn någon som bryr sig haha?) :) så här kommer en lista.
Ingen ordning dock:
Duscha
Plugga
Uppdatera
Film
Ätaaaa
Fixa lite små saker
 

PLL NU:

Tumblr_m98kkioft81rvbismo1_500_largeTumblr_mbef46w9ug1qzhbz1o1_500_largeTumblr_m86h6itoxo1rywr5ko1_500_largeTumblr_mbkjl20sz11qjuevro1_500_largeTumblr_m0vwp4x5qw1qfslajo1_500_largeTumblr_lwxyjiwpju1qhxvfuo1_500_large

Börjar blogga här..

Jag orkade inte blogga på myshowroom, hade 2 bloggar att sköta så nu tänker jag bara blogga på denhär samt med Emelie och Jennifer. Sen namnet är inte sådär tjusigt eller vad man ska kalla det men vi ska ha dethär namnet ett tag tills vi fixat lite saker, fixa namn till vår nyare blogg. Men vi startar på denhär. Jennifer håller på med designen, kommer ske lite ändringa också, bakgrund osv. Och uppdateringen kommer vara på topp, om det inte är någon dag man måste pluugga osv, random men yes. Kommer blogga om alla saker vi har som kategorier som ni ser på sidan, kan läggas till någon kategori någon gång sådär. Men bra uppdatering och ny design, lite små ändringar är väl bra? ;)

RSS 2.0