Tjooobre

Tjo alla, ligger i min säng och funderar på livet.. Haha nej jag är duktig nog och övar lite engelska helt frivilligt, bra va? A. Jag övar tills imörgön, har nationella även om man ska visa vad man kan så vore det inte helt fel att "träna" lite:)


Shopping

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3516111/images/2012/pic_201460629.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3516111/images/2012/pic_201460629.jpg" class="image">


Ben and jerrys

image description
Ikväll ska jag gotta i mig en sådan söt burk, haahh nej skoja men idag äreee bigbrother som jag gått och längtat till? nej men är sugen på att få veta hur det går för annica och marcelo, hahah mupp. Aja, pusss
( kul att det bara är jag som uppdaterar )

Godmorgon söndag

Hej, Idag vaknade jag klockan 9 FÖR att nellie kom och väckte mig. Men det behövdes nog med tanke på att det är skola imorgon och annars kommer inte jag kunna sova (lite fakta bara) BTW, så ska jag snart trippa mig ner och äta frullebulle satt jaaaaaapp, hejdå Beach 2012 ..

Nu har jag bestämt en sak, Ska ( eller har ) börjat med att äta "nyttigt", eller ska inte äta mer godis, ska äta mycket fett som t ex chips, kött, pastaroner, dricka mycket mjölk/vatten osv i 6 hela veckor, nu ska jag GÅ UPP I VIIIKT! wish me luck.


FML


Fredaaaaaag


Skönt med fredag, har jättemycket att göra i helgen och nästa vecka har vi nationella i engelska så måste hinna lite saker innan dess (mitt sämsta ämne + matte), sen ska jag göra en skitbra grej som ni ska få veta lite senare, om 2 veckor ungefär jag tror inte ni kommer bry er så mycket men vissa kanske "vill, behöver" men inte vet hur.. aja, hoppas jag lyckas :p

Klämmer i mig en saftig smoothie just nu, så ni vet liksom!


Just nuuu


Hahahah, bjuder på några toffsiga bilder, ska sätta på bigbrother nu satt ni vet!

Skitsnyggt iphoneskal

Blev just tokkär i dehär skalet, funderar på att beställa hem ett sånt, men har inte bestämt mig ännu, det är iallafall ett skal som man stoppar iphonen i och sedan finns det smidiga fack för " busskort, bankomatkort, presentkort " OSV.. klicka på bilden för att se fler färger och inuti själva fodralet, + det är hemsidan, finns säker många andra skal? tror jag :ppThey laugh because i'm different, i laugh because they're the sameSka installera lite Sims..

Jag tänkte lägga in lite Sims 2 i min dator, mycket bilder kommer antagligen sen för vissa kör ju bara Sims 2, och då kanske ni vill ha inspiration från Sims 2 också? Vettefan, men aja.
Berättar om mina Sims!

Frågestund

Såå, nu har vi äntligen fixat satt det går att ha frågestund, haha! Iallafall, fråga vad ni vill och vi svarar på allt sedan! :) ( i videoinlägg )


Video från i 4an

 

 


Hittade en gammal "serie" Jennifer hade gjort

Hhahahaha du är så söööööööt!

 

 


Vad jag har i min väska


 

 


Mini shopping!


Nya brillor från Glitter i looove.HAHA!


Dooodis!

Bilder från Valborg


Glaass!


Hata livet

RSS 2.0