Skypesamtal

Hahah, Jennifer försökte sukta mig med sin cola hon hade men jag hade en festis att visa också! ;)


Statistik ♥

VI HAR HAFT 15 besökare idag , YEEY !


Fettoooooosar ♥


Hej nyss varit nere på ICA och köpt massa fetto saker som jag och Jossan ska proppa i oss ikväll.
Vi ska ha kung och vi kommer nog ta massa kort och så.
Men just nu ser jag ut som ett troll med fett hår osv , men ska fixa mej lite senare. Men nu ska jag ner till Jossan och snacka lite med henne och göra lite roliga saker , vi hörs sen och lite roliga bilder kommer då också :*


Frukost

Äter 2 mackor på balkongen, det är ju asvarmt ute!

 


Godmorgon

Hejpåer, vaknade nyss och är jätte hungrig så jag ska upp och göra en macka (information) har inga planer för dagen men ska hitta på något kul!:)

 


Mitt första inlägg ♥

Hej , mitt första inlägg på den här bloggen. Har aldrig haft en blogg med två andra personer förut. Bara med en annan. Alltså att vi bara är två som bloggar. Men jag har inte gjort något på den här bloggen , inte nått med designen eller någonting. Sorry för att ni behövt fixa allt men sitter inte vid datorn. Mobilbloggar. Haha ja men orkar inte skriva något mer men ska snart kolla på film och så ♥

 


Bli måndagens awesome


Kommentera bara inlägget att du är med så drar jag en vinnare lite senare.


Disney borde skaffa en prinsessa utan hår, så att barn med cancer också kan känna sig fina


 


3 ringar

Jag har en ringsoffa jag fick i julklapp där jag sätter alla mina ringar. Alla får ju dock inte plats eftersom vissa som inte är långa inte kan stå, men dessa tre kan de iallafall, älskar ringar. Sånna med kors och med många fingrar och sånt. Sjukt snyggt, vad tycker ni om ringar?

Ipad


Lite fakta om vad jag gör nu (haha)! Spelar nått bilspel, det är skitkul man ska parkera bilar, testa du med hahah, den heter PARKING FREE!


Din jävla bitch du kan dra, och kom aldrig med tillbaks


Smink jag använder


Gooooooooodis


Tjosan, idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma och bara degat! Vi är lediga måndag & tisdag så de är nice! Just nu sitter jag och vräker i mig en påse godis och en chokladkaka!, designen kommer upp ikväll också!:)

Snedlugg, sexig och fin.

Testade att göra lugg, såg en tutorial på videofy eller youtube eller något? Hur man med lång lugg kunde göra den åt sidan sådär mysigt. Okej, mitt ser rätt misslyckat ut, jag erkänner. Men om jag får till det andra gånger så kan man ju gå runt så, sjukt snyggt med sånn lugg.


RSS 2.0