Ska köpas

Var inne på Lindex och kollade på några parfymer, just nu behöver jag en ny, hittade en skitgod parfym som luktar fräscht. Kostar bara 300kr!!


Burger king

Var i stinsen idag med Jennifer, köpte lite saker som jag lägger upp sen, käkade på Burger king också, sen så drog jag hem till mig och hon till sig.


Hemma igen


Två egobilder

Hej bloggeeeen, Just nu är Jennifer här, vi ska snart åka bil i 10 timmar men vet inte om vi kan uppdatera, vi får se om det går att mobilblogga, annars kommer vi tillbaka på Måndag.
 
Hahahh nyvakna på bilderna, bjuder. Hejdå!!

Gulliga skor

Hej, kollade runt på skor. Vill ha nya, hälst vita och somriga även om sommaren nu snart är slut så kan man ju ha dom den korta tiden som är kvar. Hittade domhär skorna, tyckte dom var jättesöta! dom är ju vita och somriga? Ska kolla vidare om jag hittar nått mer snyggt!
551148_360706500665808_103986215_n_large
Fast jag vet inte om jag skulle passa i dom :S

Favorit parfymerna (av dom jag har)

Fail i hörnet haha, men så noggran var jag tyvärr inte. Sen så skrev jag namn ja, det är inte för ramens skull utan mer för bilden! so yes ;)

Godmorgon?

Nej vaknade runt 11, men har gjort i ordning mig och ska snart till sollentuna och hämta ut paket. Sen kommer Jennifer hit, fast det blir nog mer mot kvällen, så ska hon sova här och det händer väl lite saker. Men det kommer upp sen. Iallafall hejdå:)!
 
 
Egobild från igår.

Sims bilder!

/Jennifer

This or that?


LLLÄÄÄÄÄSSS

Hej bloggen, vi ska om en snar framtid fixa någon mycke större tävling, som tillexempel att man vinner nått eller så, för er såklart, vi jobbar på det nu men då måste ni hjälpa oss. Länka vår blogg vart som hälst eller dela våra videos eller vad som hälst. Det skulle verkligen vara super bra för alla ellerhur? ;) om ni gör det så väntar 2 stooora suprises!! go go go ;)

HAHAHA BÄSTA


this is love

267542034084210184_fh5b4ugc_c_large

Fler bilder


FRÅGESTUND

Kör igång med en frågestund, känner attt jag har brist på liv. Nej hatar det ordet därför använder jag det? hahaha okej seriöst nu, svarar på kommentarerna i ett videoinlägg så det lönar sig att kommentera eller? :) nej men nu får ni ta och kommentera så är ni bäst :D!!!!!!
Bilden har inget med inlägget att gör, hahahah förlåt för konstigt inlägg..... :S

Bilder från idag !

Ser ut som jag slickar på Julias hand, sådan charm :')

Tips på serier

/Julia

SANT


Ni har väl inte missat?

Den sista är ju den BÄSTA och ROLIGASTE hahahah :')

VINNAREN AV DAGENS BLOGG.

STORT GRATTIS TILL VINNAREN LÄNK TILL INSTAGRAM: juliataaveniku
Vi tycker ni ska gå och följa henne NU! Har ingen bild men det hittar ni nog på hennes instagram? :)

True


Min roliga dag

Idag så har jag och Julia typ inte gjort så mycket. Mest pratat strunt ehehe. Nej driver. Men vi var hos henne en stund och sen i kiosken och köpte powerking och två klubbor. Hehe bilder från idag kommer. Om ni vill se? Nej men det kommer ändå. Annars så har vi klippt ut lite till vår läääckra burnbook. Haha läckert. Nej men imorgon så sover jag hos Julia tills onsdag (en natt). För på onsdag morgon drar vi till Hede. Haha ett jävlans tjat om Hede tycker ni. Nej men ni får ha det bra amigos.


TRUE


Godnatt!


Bikbok's kläder ♥


Typical mamman


S U M M E R


♥ FIN BILD PÅ MOA ♥


Two pics


Vi ska på folkrace jaow.

Drev med rubriken. Men i veckan är det så att jag, Julia, Elin & Moa ska på folkrace. Ska bli kul eftersom jag aldrig varit på folkrace. Jag åker ju med Julias familj. Iaf så är vi där i typ lite mindre än en vecka. Jag ska ta med mig kameran så ska fota mycket. Sen så ska vi alla dela rum och så. Nej men längtar faktiskt.
 
Hehe men ska försöka uppdatera så mycket som det går, i och med att vi alla åker dit och har ingen aning om internet finns. Dock ska jag göra några tidsinställda. Hejdå.

FUKK YOU

 

Tydligen är vi kvinnor smartare än er män (Y)

Jahapp, då var det bevisat. Ägda är vad ni killar är!

Bild


Favorit parfymer

 

Dagens blogg

Har du ingen blogg så länkar vi gärna till din instagram.

There She Goes

/Juliseen

Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande.

Då måste jag nog säga spanska för jag har ju valt det i språk och i framtiden kanskeman åker till spanien? vem vet? Nej men det är kul att kunna det också! Som i veckan, var ju i mallorca (Spanien). 

Shopping från Mallorca.

 
/Julia

Bild

Nnnn

http://cdn.publishdev.se/cdn/8-1/3357003/images/2012/pic_500718e09606ee6491000029.jpg">http://cdn.publishdev.se/cdn/8-1/3357003/images/2012/pic_500718e09606ee6491000029.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3516111/images/2012/pic_500719cbe087c316d90000ad.jpg" class="image">


Ang veckan

Hej alla bloggläsare. Alla inlägg från i lördags har varit tidinställda för att då åker ju jag till mallorca, det är svårt att komma på vad man ska blogga om när man gör tidinställda, man vill ju lägga upp fina nya bilder och om dagen och lite sånt men det kan jag ju inte, kanske kan blogga nått inlägg där om det går att mobilblogga vilket jag inte tror. Iallafall så kanske jag ligger och badar, solar eller äter eller shoppar..

FILMTIPS


Dag 4 - Något jag vill ha.

Just nu vill jag ha Justin biebers parfymer, girlfriend och someday.

3dje dagen i mallorca


Nu var det min tur!

Haha huuur länge som helst har jag försökt att lyckas med en toppkommentar på youtube. Att läsa dom är typ bättre än allt, älskar att kolla toppkommentarer. Nu var det min tur. Haha ett riktigt mongo är man men vilken lycka seriöst. Nej men nu är jag lite glad faktiskt.. ↓
Nu ser det dock ut som jag diggar Green day, men dom är bra. Bara att jag inte hört låten på typ ett år eller något så jag var tvungen. Haha kärlek till er som gillade kommentaren fast ni ändå inte läser denna blogg! :')

Dag 3 - En låt med många minnen


Dag 2 - Saker du inte vet om mig

Egentligen så är dag 2 mitt rum men har ingen bild just nu så jag hoppar över den så får jag lägga upp bilder någon annan dag!
 
Saker du inte vet om mig:
Stör mig lätt på folk! och det beror ju på vissa anledningar såklart.
Är inte så mycket för smycken.
Jag är slarvig och glömsk.
Jag är jätte dålig på matte, engelska, NO och SO.
Försöker få bättre självförtroende, tillexempel min jättelånga näsa och fräknar.
Disney is the favorit.
Älskar att skämma ut mig inför folk, bara när det är meningen.
Har jätte jobbiga tvångstankar som jag försöker bli av med.
När jag var mindre hade jag jätte roliga tix, tex dubbel blinka var tredje minut haha, och böja händerna, och dra upp min läpp till näsan.
 

Är jag lik Jackie Ferm eller Kirsten Dunst?

Haha Gordon brukar alltid säga att jag är lik Jackie ferm, och bara för att jag brukar kalla honom bög (antagligen) så skrev han detta, där nere. Har även hört från flera folk att jag är lik henne. Dock tycker jag själv inte att det är några speciella likheter. Sedan så har bara en person sagt att jag är lik Kirsten Dunst. Men tycker isf att jag är mer lik henne än Jackie. Aja vad tycker ni då?
 

Sjukt bra låt


GE MEJ DEN HÄR! ♥

 
Från Victoria's secret ♥
 
http://www.victoriassecret.com/
Klicka HÄR för att komma till produkten.

Alla vill till himmelen men få vill ju dö. ♥

Heyyy, har precis tittat klart på en film och nu sitter jag bara och latar mej.
Har varit på sjukhuset idag och tittat vad det är för fel att jag mår så dåligt, har mått så här i ungefär 2 veckor nu.
Men just nu är det okej, men i morgon åker vi till mormor och morfar så det ska bli mys, och sen fick jag nyss reda på att jag har fått en ny liten kusin, åh vad mys med en liten beeeeebis ♥
Julia du har fått en ny tremänning! ♥
Eftersom jag och Julia är släkt.
Har lovat Jennifer att blogga så nu ska jag göra lite roliga inlägg, men vi hörs snart pussheeeeeeeej! 
 
 

Dag 1 - Min favorit serie

Min favorit serie är helt klart One tree hill (OTH), Så bäääst!

30 dagar


New York

Nu har jag (Jennifer) spelat lite Sims 3. Så kul, fast det stog "Sims 3 svarar inte" så mitt spel som jag kört sparades inte vilket gjorde mig lack eftersom jag kämpat med huset och inredit allt asfint.. Men här kommer två bilder.

SKITDAG

Ja, just nu hatar jag den dagen, har nog aldrig fått så jätte mycket otur den dagen faktiskt, men iår/idag fick jag otur, har ångest över det också, systemkamerans minneskort har typ fuckat så just nu går det inte att ta kort med den, tydligen har jag fuckat den, jag är KLANTIG. SKITDAG.
//julia

Me ♥ Disney

Jag typ avgudar Hannah Montana, Magi på waverly place och alla disney serier och filmer. Låter som värsta nörden och avgudar kanske är fel ord men asså jag kan kolla på sånt en hel dag. I swear! Vilken disney serie/film är eran favorit? Själv är det serien Hannah Montana och kommer alltid vara.

Godmorgon!

Hej på er! Idag så ska farfar ha något "firande" kl 15.00. Så jag ska strax gå in i duschen, och sedan fixa mig och platta håret och lite sånt tråkigt, haha. Men han fyller egentligen på måndag men alla kommer idag iaf. Ska ta lite bilder som kanske kommer upp sen. Nej men vet inte hur lång tid det tar och har ingen aning om när jag bloggar sen. Det är iaf vid tomten bredvid. Inte för att ni äns vet vart detta ligger. Men det ska bli kul, haha hejdå.
Redigerad av Moa!

Jessie is a friend, yeah, I know he's been a good friend of mine

/Jennifer

Ser ni vilka det är? Haha

Ser ni vilka det är? Säämst på att rita av folk ser ni ju, men innan jag fyllde i såg det bättre ut. Mest lik var Moa, fast njaa, någon som ritar av är inte vad jag ska bli, och ignorera att det står teckningar på skylten och så är det bara en teckning.

Mitt smink

Hej sötisar, tänkte visa lite vad jag använder för smink, det är ju olika från dag till dag men här är iallafall det jag använder mest, förutom dendär foundationen, det ligger en hel del under också, får göra någon video eller bilder med steg1 och steg 2 osv?

Nails


So true. ♥


Dagens roliga


Mallorca

På lördag åker jag och några fler familjer till Mallorca! Ska bli sjukt kul, det var det jag packade till några inlägg under. Bara så att ni vet, haha.

Fööörlåt föööörlåt

Först vill jag säga förlåt för att vi inte bloggat här på flera månader, men det har varit skola och vi har haft annat för oss och sen så nu när nya blogg.se skiten har pluppat upp så är det jättejobbigt att blogga.
 
Sen vill jag säga förlåt för sämsta inläggen idag, men behövde blogga bort alla andra inlägg så vi kunde "börja om" på nytt. Och säg inte att jag kunde tagit bort inläggen för det vill jag inte, ville bara ha nyare inlägg, nytt och fresh om ni förstår vad jag menar? men nu kommer det bättre inlägg!!!!!
 
 

Next:

Nu ska jag kolla på Freaky friday, sjukt härlig film! Var så längesen jag såg den! Annars gör jag inget just nu, inne lite på facebook och skriver lite, hoho. Och typ ritar. 
 
 
 

Have your perfect first kiss

Tumblr_m6qs30gzsr1ryp7jko1_500_large

Mina garderober


PACKAR


Video på mitt rum!

Nu har min video på mitt rum äntligen kommit upp då! Lyckliig, det har inte funkat att lägga upp youtube videos på bloggen förut, men nu kom jag på felet. Aja njut då, haha lol.

♥ Thetypicalsweden ♥


Stop wishing. Start doing. ♥

Heeeej på er!
Jag är nästan den ända som nästan inte har bloggat någonting på den här bloggen alls, men jag bloggar mest på min egen blogg och sådär.
Men nu har Jennifer bett mej att göra ett inlägg här så jag ska vara lite snäll och göra det för henne.
Men idag har jag nästan inte gjort nånting, bara legat hemma i soffan och tittat på massa filmer, vädret här har sugit idag och sen har jag inte mått så bra heller.
Men sen har jag druckit mycket coca cola idag, haha sen nyss tog jag en lång skön dusch med inpackning och massa sånt. 
Nu ska jag bara fortsätta ta det lugnt och titta på lite filmer som jag har laddat ner.
Kanske bloggar lite mer snart vi hörs! ♥
 

That's what i said

Axk4j3kcmaaqwxa_large

SWΔG


Bilderna när jag fyllde år


Mini shopping


Gör ditt egna iphoneskal

Har tråkigt just nu så jag sitter och gör egna iphone skal, ganska coolt för jag tror man kan beställa hem det, Ni vill också göra det ellerhur?;) gå in här: http://caseapp.se

NELLIE ♥


HAHAH!


Framme i Skåne!

Tågresan gick bra, haha lol. Jag tog chirre istället för en macka eller något. Mycket braa. Sen så kollade jag på Glee - The 3D concert, Elina, Spiderman & Montecarlo. Fast jag kollade klart alla filmerna. Jag brukar kolla en film och typ bara se halva. Men annars så gick det bra. De stannade i typ Nässjö och Norrköping och något mer för er tågintresserade. Men om ca en halvtimme ska vi gå ner till bistron vilket innebär pizzaaa, häärligt! Haha puss & kram skumbanan.

Before i die.


This or that?

Rosa outfit / Röd outfit
Facebook / Blogga
Hund / Katt
Hemmakväll / Utekväll
Film / Serie
Godis / Chips
Shoppa / Spara pengar
Månadspeng / Barnbidrag
Kött / Fisk
Blond / Brunett
Pojkvän / Vänner
Dator / Mobil
Sommar / Vinter
Fota / Stå framför kameran
Twitter / Facebook
Blogg.se / Devote
Havet / Pool
Mjölkchoklad / Vit choklad
Sverige / USA
Göteborg / Stockholm
Klänning / Kjol
Kissie / Kenza
Mjukisar / Jeans
Blåa ögon / Gröna ögon
 
Taget från www.fannywikstrm.blogg.se

RSS 2.0